POTATO STARCH MODIFICATION WITH BENZOIC ACID CHLORINE HYDRIDE
Starch is a natural polymer due to modification, acquires the necessary properties for the needs of the food, packaging and other industries. The following modification methods are known: physical, chemical and biological. Starches modified with chloride, phosphate, sulfate acids, acetic anhydride,...
Збережено в:
| Дата: | 2024 |
|---|---|
| Автори: | Shulga, Sergii, Shulga, Oksana |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
V.I.Vernadsky Institute of General and Inorganic Chemistry
2024
|
| Онлайн доступ: | https://ucj.org.ua/index.php/journal/article/view/627 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Ukrainian Chemistry Journal |
Репозитарії
Ukrainian Chemistry JournalСхожі ресурси
-
Modification of wheat starch by different amylases
за авторством: L. V. Kapreljants, та інші
Опубліковано: (2008) -
CATALYSIS OF TRIVALENT PHOSPHORUS COMPOUNDS OF THE REACTIONS OF SUBSTITUTED BENZOIC ACIDS WITH ANILINE
за авторством: Shteinberg, Leon
Опубліковано: (2022) -
Chemical and Physical modification of starch: modern trends
за авторством: O. A. Radchenko, та інші
Опубліковано: (2019) -
Benzoic acid efficiency against nuclear polyhedrosis of silkworm (Bombyx mori L.)
за авторством: I. T. Pokozij, та інші
Опубліковано: (1997) -
POLYMETHYLENE DYES FROM 2-METHYLINDOLO(3,2-B)THIAZOLO(5,4-D)QUINOXALINES HAVING SUBSTITUENTS AT THE NITROGEN ATOM OF THE INDOLE RING
за авторством: Shulga, Sergii, та інші
Опубліковано: (2024)