ЗНОСОСТІЙКІСТЬ КОМПОЗИТІВ НА ОСНОВІ АЛМАЗУ ПРИ ПЕРЕРИВЧАСТОМУ ТОЧІННІ ГРАНІТУ - Чумак, Андрій; Коростишевський, Дмитро; Мельнійчук, Юрій; Ісонкін, Олександр; Осіпов, Олександр; Запорожец, Олег (Институт сверхтвердых материалов им. В. Н. Бакуля Национальной академии наук Украины, 2023)
Розроблено методику визначення показника зносостійкості надтвердих матеріалів при переривчастому точінні граніту. Встановлено, що зносостійкість отриманого за умов високих тисків і температур композиційного матеріалу алмаз-Fe3C в 1,3 рази перевищує зносостійкість стандартних АТП, призначених для оснащення бурових доліт