ВТРАТИ ЕКСЕРГЕТИЧНОЇ ПОТУЖНОСТІ В ПОВІТРОНАГРІВАЧІ ТЕПЛОУТИЛІЗАЦІЙНОЇ СИСТЕМИ КОТЕЛЬНОЇ УСТАНОВКИ - Fialko, N.; Stepanova, A.; Navrodskaya, R.; Presitsh, G. (Institute of Engineering Thermophysics of NAS of Ukraine, 2019)
Викладено результати дослідження втрат ексергетичної потужності в повітронагрівачітеплоутилізаційної системи котельної установки і розглянуто закономірності впливу на зазначені втрати коефіцієнта тепловіддачі від стінки до повітря.