До анатомії плоду видів роду Pastinaca L.
As a result of the comparative anatomic analysis of fruit of six species of genus Pastinaca L. the most important and constant features were chosen, which can be used for diagnostics of species, and for identification of vegetative raw material.
Збережено в:
Дата: | 2003 |
---|---|
Автори: | Palamarchuk, E.P., Vakulenko, T.B. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2003
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1134 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Структурні особливості поверхонь мерикарпіїв видів Pastinaca L.
за авторством: Palamarchuk, E.P., та інші
Опубліковано: (2003) -
To anatomy of a fruit of species of genus Pastinaca L.
за авторством: E. P. Palamarchuk, та інші
Опубліковано: (2003) -
Критико-таксономічний аналіз видів роду Trapa L. флори України на основі морфології плоду
за авторством: Дідух, А.Я., та інші
Опубліковано: (2014) -
Comparative morphological criterian of fruit of Pastinaca
за авторством: E. P. Palamarchuk
Опубліковано: (2002) -
Морфологія плодів та насіння видів роду Crocus L. (Iridaceae Juss.) в Україні
за авторством: Kushnir, N.V., та інші
Опубліковано: (2012)