До анатомії плоду видів роду Pastinaca L.
As a result of the comparative anatomic analysis of fruit of six species of genus Pastinaca L. the most important and constant features were chosen, which can be used for diagnostics of species, and for identification of vegetative raw material.
Saved in:
Date: | 2003 |
---|---|
Main Authors: | Palamarchuk, E.P., Vakulenko, T.B. |
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2003
|
Online Access: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1134 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Plant Introduction |
Institution
Plant IntroductionSimilar Items
-
Структурні особливості поверхонь мерикарпіїв видів Pastinaca L.
by: Palamarchuk, E.P., et al.
Published: (2003) -
To anatomy of a fruit of species of genus Pastinaca L.
by: E. P. Palamarchuk, et al.
Published: (2003) -
Критико-таксономічний аналіз видів роду Trapa L. флори України на основі морфології плоду
by: Дідух, А.Я., et al.
Published: (2014) -
Comparative morphological criterian of fruit of Pastinaca
by: E. P. Palamarchuk
Published: (2002) -
Морфологія плодів та насіння видів роду Crocus L. (Iridaceae Juss.) в Україні
by: Kushnir, N.V., et al.
Published: (2012)