Алелопатичні властивості нових плодових культур
The paper discusses the problem of alternation of new fruit cultures – bower actinidia (Actinidia arguta (Sieb. et Zucc.) Planch. ex Miq.), European cranberry (Viburnum opulus L.), Cornel cherry (Cornus mas L.), Chinese magnolia wine (Schisandra chinensis (Turcz.) Bail).), Japanese quince (Chaenomel...
Gespeichert in:
Datum: | 2001 |
---|---|
Hauptverfasser: | Osipova, I.Y., Moroz, Р.А. |
Format: | Artikel |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2001
|
Online Zugang: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1257 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Institution
Plant IntroductionÄhnliche Einträge
-
Алелопатична функція фенольних сполук плодових рослин
von: Moroz, P.A., et al.
Veröffentlicht: (2006) -
ФІЛОГЕНЕЗ І ФІТОГЕОГРАФІЯ ЗЕРНЯТКОВИХ ПЛОДОВИХ КУЛЬТУР
von: Опалко, А. І., et al.
Veröffentlicht: (2020) -
Інтродукція і селекція плодових культур: досягнення та перспективи розвитку досліджень
von: Moroz, P.A., et al.
Veröffentlicht: (2005) -
Алелопатичні властивості Elytrigia repens (L.) Nevski
von: Didyk, N.P.
Veröffentlicht: (2001) -
Алелопатичні властивості видів роду Calendula L.
von: Yurchak, L.D., et al.
Veröffentlicht: (2005)