Особливості класифікації і введення у культуру кормових інтродуцентів
The classification of introduced forage plants was developed by the following indices: position in culture, type of sowing, periods of growing, fields and terms of use, aftermathability and intencity of vegetation.
Saved in:
Date: | 1999 |
---|---|
Main Author: | Rakhmetov, D.B. |
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
1999
|
Online Access: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1434 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Journal Title: | Plant Introduction |
Institution
Plant IntroductionSimilar Items
-
Введення у культуру Marrubium vulgare L. у Лівобережному Лісостепу України
by: Derkach, V.O., et al.
Published: (2013) -
Теоретичні передумови інтродукції рослин і класифікація інтродуцентів
by: Rakhmetov, D.B.
Published: (1999) -
Інтродукція і селекція кормових рослин родини мальвових (Malvaceae) у Лісостепу України
by: Rakhmetov, D.B.
Published: (1999) -
Генетичні ресурси фітоенергетичних інтродуцентів в Україні
by: Rakhmetov, D.B.
Published: (2007) -
ОСОБЛИВОСТІ ВВЕДЕННЯ ЕКСПЛАНТІВ COTINUS COGGYGRIA ‘ROYAL PURPLE’ У КУЛЬТУРУ IN VITRO
by: Оксантюк, В.
Published: (2019)