Антиоксидантна активність біологічно активних речовин деревних плодових ліан
The evaluation of the antioxidant activity of biologically active substances (BAS) of vegetative and generative organs of woody fruit vines of Actinidia L., Schisandra Michx. and Vitis L. genus, introduced in Right Forest-Steppe of Ukraine, is given. The fruits and leaves of plants are a very valuab...
Gespeichert in:
Datum: | 2016 |
---|---|
Hauptverfasser: | Skrypchenko, N.V., Levon, V.F. |
Format: | Artikel |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2016
|
Online Zugang: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/153 |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Institution
Plant IntroductionÄhnliche Einträge
-
Вміст біологічно активних речовин фенольної природи у представників роду Cynoxylon Raf.
von: Levon, V.F., et al.
Veröffentlicht: (2012) -
Дослідження біологічно активних речовин водорості Cladophora aegagrophila
von: Сівко, Г.І.
Veröffentlicht: (2014) -
PAENIBACILLUS POLYMYXA КВ — ПРОДУЦЕНТ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН
von: Токмакова, Л.М., et al.
Veröffentlicht: (2022) -
Сортозразки Origanum vulgare (Lamiaceae) як перспективні продуценти біологічно активних речовин
von: Корнільєв, Г.В., et al.
Veröffentlicht: (2014) -
Ефективність використання потенціалу грід для високопропускного віртуального скринінгу біологічно активних речовин
von: Блюм, Я.Б., et al.
Veröffentlicht: (2016)