Дослідження потенціалу використання молекули основи Шиффа як екзогенного антиоксиданту для насінні ячменю в умовах сольового стресу
Salt stress is one of the most important environmental factors that affect agricultural lands and causes product loss. Today, the application of various natural or synthetic molecules exogenously to plants and efforts to increase plant tolerance against environmental stresses as a result of these ap...
Збережено в:
Дата: | 2022 |
---|---|
Автор: | Çevik, Sertan |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2022
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1618 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Фізіологічні та молекулярні аспекти сольового стресу рослин
за авторством: Ісаєнков, C.В.
Опубліковано: (2012) -
Вплив авермектинвмісних поліфункціональних біостимуляторів на стійкість пшениці до сольового стресу
за авторством: Пушкарьова, Н.О., та інші
Опубліковано: (2022) -
Вивчення впливу сольового стресу та абсцизової кислоти на активність ліпоксигеназ кукурудзи
за авторством: Копіч, В.М., та інші
Опубліковано: (2011) -
Вміст фенольних сполук у насінні сої при проростанні за оксидативного стресу, спричиненого впливом іонів кобальту і кадмію
за авторством: Чечуй, О.Ф.
Опубліковано: (2011) -
Трансформація рису генами калієвих каналів родини ТРК покращує показники приросту маси рослин в умовах сольового та водного стресу
за авторством: Ісаєнков, С.В., та інші
Опубліковано: (2015)