Порівняльна оцінка вмісту вітаміну С та карбогідратів у плодах видів роду Ribes L.

The features of the biochemical composition (i.e., content of ascorbic acid and carbohydrates) have been determined in ripe fruits of five Ribes species (i.e., R. aureum, R. nigrum, R. alpinum, R. tenue, and R. rubrum). The plants were grown for many years in the collection of the “Оlexandria” State...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2025
Автор: Soloshenko, Victoriia
Формат: Стаття
Мова:English
Опубліковано: M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine 2025
Онлайн доступ:https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1660
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Plant Introduction

Репозитарії

Plant Introduction