Порівняльна оцінка вмісту вітаміну С та карбогідратів у плодах видів роду Ribes L.
The features of the biochemical composition (i.e., content of ascorbic acid and carbohydrates) have been determined in ripe fruits of five Ribes species (i.e., R. aureum, R. nigrum, R. alpinum, R. tenue, and R. rubrum). The plants were grown for many years in the collection of the “Оlexandria” State...
Збережено в:
| Дата: | 2025 |
|---|---|
| Автор: | |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2025
|
| Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/1660 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionБудьте першим, хто залишить коментар!