Комплекс об’єктивних показників споживчого ступеня стиглості плодів кизилу (Cоrnus mas L.) в умовах Правобережного Лісостепу України для низькотемпературного заморожування
According to the phenological indicators it is found that сornelian сherry fruit economic maturity begins in 113–123 days after flowering and lasts 28–30 days. Reaching the maturity of studied species begins when the sums of effective temperatures (>5 °C) reach 1731,9–1919,9 °C with a humidit...
Збережено в:
Дата: | 2014 |
---|---|
Автор: | Postolenko, E.P. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2014
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/218 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Новий надранній сорт кизилу (Cornus mas L.)
за авторством: Klymenko, Svitlana, та інші
Опубліковано: (2023) -
Визначення та дослідження об’єктивних обмежень реалізації стратегії сталого розвитку України в економічному аспекті
за авторством: Гітіс, Т.П., та інші
Опубліковано: (2019) -
Життєздатність пилку кизилу (Cornus mas L.) у період вимушеного спокою
за авторством: Khudchenko, L.M.
Опубліковано: (2000) -
Дискусії щодо визначення об’єктивних параметрів заможності селянських господарств періоду НЕПу у науковій літературі 20-х рр. XX ст.
за авторством: Лазуренко, В.М., та інші
Опубліковано: (2011) -
Аналіз ліпофільного екстракту листя кизилу
за авторством: Криворучко, О.В., та інші
Опубліковано: (2009)