Порівняльна характеристика морфолого-анатомічних показників видів роду Bidens L., які зростають у долині середнього Дніпра - Makhinya, L.M. (M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine, 2012)
The morphological and anatomical characteristics of the genus Bidens L. species growing in the valley of the Middle Dnipro are given.