Морфологічні особливості спор деяких видів роду Pteris L. (Pteridaceae Reich.) - Kovalska, L.A. (M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine, 2012)
The data on morphological characters of spores of 14 taxa of Pteris L. (Pteridaceae Reich.) – Pteris altissima Poir., P. argyraea Moore, P. biaurita L., P. catoptera Kunze, P. cretica L., P. cretica cv. Albo-lineata, P. cretica cv. Parkeri, P. cretica cv. Roeweri, P. ensiformis Burm. f., P. ensiformis cv. Evergemiensis, P. palustris Poir., P. tremula R.Br., P. umbrosa R. Br., P. vittata L.