Продукти перекисного окислення ліпідів, біоантиоксиданти – глутатіон та аскорбінова кислота галофітів Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. і Euphorbia peplus L.
Process intensity of lipides peroxidation and bioantioxidants – glutathicone and different forms of ascorbic acid content in galophytes we analyzed Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. and Euphorbia peplus L. were studied. The different character of primary and secondary products of peroxidation...
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автори: | Kosakivska, I.V., Gryshko, V.H., Syshchikov, D.V., Ivanova, A. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2012
|
| Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/454 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Typification of four species of Linum L.: L flavum L., L. hirsutum L., L. extraaxillare Kit., and L. nervosum Waldst. et Kit.
за авторством: O. M. Optasiuk, та інші
Опубліковано: (2006) -
Typification of four species of Linum L.: L. flavum L., L. hirsutum L., L. extraaxillare Kit., L. nervosum Waldst et Kit
за авторством: Optasyuk, O.M., та інші
Опубліковано: (2006) -
Morphological pecularities of Crambe koktebelica and Crambe mitridatis (Brassicaceae)
за авторством: M. S. Kalista, та інші
Опубліковано: (2014) -
The accumulation of nutrients in under-ground parts of plants of the genus Crambe L. spp.
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2018) -
Морфологічні особливості плодів Crambe koktebelica та Crambe mitridatis (Brassicaceae)
за авторством: Каліста, М.С., та інші
Опубліковано: (2014)