Продукти перекисного окислення ліпідів, біоантиоксиданти – глутатіон та аскорбінова кислота галофітів Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. і Euphorbia peplus L.
Process intensity of lipides peroxidation and bioantioxidants – glutathicone and different forms of ascorbic acid content in galophytes we analyzed Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. and Euphorbia peplus L. were studied. The different character of primary and secondary products of peroxidation...
Gespeichert in:
| Datum: | 2012 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Kosakivska, I.V., Gryshko, V.H., Syshchikov, D.V., Ivanova, A. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | English |
| Veröffentlicht: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2012
|
| Online Zugang: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/454 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Plant Introduction |
Institution
Plant IntroductionÄhnliche Einträge
-
Typification of four species of Linum L.: L flavum L., L. hirsutum L., L. extraaxillare Kit., and L. nervosum Waldst. et Kit.
von: O. M. Optasiuk, et al.
Veröffentlicht: (2006) -
Typification of four species of Linum L.: L. flavum L., L. hirsutum L., L. extraaxillare Kit., L. nervosum Waldst et Kit
von: Optasyuk, O.M., et al.
Veröffentlicht: (2006) -
Morphological pecularities of Crambe koktebelica and Crambe mitridatis (Brassicaceae)
von: M. S. Kalista, et al.
Veröffentlicht: (2014) -
The accumulation of nutrients in under-ground parts of plants of the genus Crambe L. spp.
von: O. M. Vergun, et al.
Veröffentlicht: (2018) -
Морфологічні особливості плодів Crambe koktebelica та Crambe mitridatis (Brassicaceae)
von: Каліста, М.С., et al.
Veröffentlicht: (2014)