Продукти перекисного окислення ліпідів, біоантиоксиданти – глутатіон та аскорбінова кислота галофітів Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. і Euphorbia peplus L.
Process intensity of lipides peroxidation and bioantioxidants – glutathicone and different forms of ascorbic acid content in galophytes we analyzed Salsola soda L., Glaucium flavum Crambs. and Euphorbia peplus L. were studied. The different character of primary and secondary products of peroxidation...
Збережено в:
| Дата: | 2012 |
|---|---|
| Автори: | Kosakivska, I.V., Gryshko, V.H., Syshchikov, D.V., Ivanova, A. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2012
|
| Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/454 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Morphological pecularities of Crambe koktebelica and Crambe mitridatis (Brassicaceae)
за авторством: M. S. Kalista, та інші
Опубліковано: (2014) -
Notes on Australian species of Salsola (Chenopodiaceae) and validation of Salsola sabrinae, nom. et stat. nov.
за авторством: S. L. Mosyakin
Опубліковано: (2018) -
Морфологічні особливості плодів Crambe koktebelica та Crambe mitridatis (Brassicaceae)
за авторством: Каліста, М.С., та інші
Опубліковано: (2014) -
Генетичні ресурси, механізми солестійкості та прикладне застосування галофітів
за авторством: Petrushenko, V.V., та інші
Опубліковано: (2015) -
Методологія встановлення ціни на інформаційні продукти
за авторством: Чукурна, О.П.
Опубліковано: (2013)