Біохімічний склад плодів актинідії
Results of study of biochemical content of actinidia’s fruit, grown in M.M. Grуshko National Botanical Gardens of the NAS of Ukraine and the dynamics of this content during the process of storage and processing of fruits are presented.
Збережено в:
Дата: | 2011 |
---|---|
Автори: | , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2011
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/496 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionРезюме: | Results of study of biochemical content of actinidia’s fruit, grown in M.M. Grуshko National Botanical Gardens of the NAS of Ukraine and the dynamics of this content during the process of storage and processing of fruits are presented. |
---|