Особливості біохімічного складу плодів різних видів плодових рослин, інтродукованих на південному сході України. Повідомлення 3. Загальна кислотність та цукро-кислотний коефіцієнт - Mezhenskyj, V.M.; Mozhajeva, L.L.; Mezhenska, L.O. (M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine, 2008)
The data on both common acidity and sugar/acid ratio in fruits of 99 plant species under the conditions of the Ukraine's South-East are given.