Алелопатична функція фенольних сполук плодових рослин
The data about the contents of phenolic compounds in fruit trees falls and roots (Rosaceae Juss.) is set out. It was determined that phenolic compounds are the reason of allelopathic postaction of fruit trees in orchards.
Збережено в:
Дата: | 2006 |
---|---|
Автори: | Moroz, P.A., Osipova, I.Y., Derevyanko, V.A. |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
M.M. Gryshko National Botanical Garden of the NAS of Ukraine
2006
|
Онлайн доступ: | https://www.plantintroduction.org/index.php/pi/article/view/848 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Plant Introduction |
Репозитарії
Plant IntroductionСхожі ресурси
-
Алелопатичні властивості нових плодових культур
за авторством: Osipova, I.Y., та інші
Опубліковано: (2001) -
Окиснення фенольних сполук у водних дисперсіях
за авторством: Книга, О.П., та інші
Опубліковано: (2009) -
Алелопатична активність видів та сортів роду Triticum L.
за авторством: Derevyanko, V.A.
Опубліковано: (2007) -
Закономірності розподілу фенольних сполук між органічною та водною фазами
за авторством: Ніколаєвський, А.М., та інші
Опубліковано: (2012) -
Визначення кількісного вмісту деяких груп фенольних сполук у настойках з сировини рослин родин Polygonaceae, Rosaceae, Asteraceae
за авторством: Oproshanska, Tetiana V., та інші
Опубліковано: (2022)