ВПЛИВ СТИМУЛЯТОРІВ РОСТУ МІКРОБНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА РОЗВИТОК ВЕРМИКУЛЬТУРИ

Вступ. Необхідність впроваджувати в Україні прогресивні технології одержання у достатній кількості якісного протеїну є одним з аспектів продовольчої безпеки. Біотехнологія вермикультивування є одним із способів перетворення сільськогосподарської сировини рослинного та тваринного походження у високоя...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2024
Main Authors: MITINA, N., ZUBAREVA, I., SKLIAR, T., MALINOVSKA, N., SYTAR, V., KUDRIAVTHCEV, A.
Format: Article
Language:English
Published: PH “Akademperiodyka” 2024
Subjects:
Online Access:https://scinn-eng.org.ua/ojs/index.php/ni/article/view/634
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Science and Innovation

Institution

Science and Innovation

Similar Items