ВПЛИВ СТИМУЛЯТОРІВ РОСТУ МІКРОБНОГО ПОХОДЖЕННЯ НА РОЗВИТОК ВЕРМИКУЛЬТУРИ
Вступ. Необхідність впроваджувати в Україні прогресивні технології одержання у достатній кількості якісного протеїну є одним з аспектів продовольчої безпеки. Біотехнологія вермикультивування є одним із способів перетворення сільськогосподарської сировини рослинного та тваринного походження у високоя...
Saved in:
| Date: | 2024 |
|---|---|
| Main Authors: | MITINA, N., ZUBAREVA, I., SKLIAR, T., MALINOVSKA, N., SYTAR, V., KUDRIAVTHCEV, A. |
| Format: | Article |
| Language: | English |
| Published: |
PH “Akademperiodyka”
2024
|
| Subjects: | |
| Online Access: | https://scinn-eng.org.ua/ojs/index.php/ni/article/view/634 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Science and Innovation |
Institution
Science and InnovationSimilar Items
-
ЕФЕКТИВНІСТЬ БІОЛОГІЧНИХ ДОБРИВ І СТИМУЛЯТОРІВ РОСТУ НА ПОЛЬОВИХ КУЛЬТУРАХ
by: Скачок , Л.М., et al.
Published: (2008) -
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ У КОМБІНАЦІЇ З МІКРОБНИМИ ПРЕПАРАТАМИ ПРИ ВИРОЩУВАННІ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО
by: Григор’єва, Т. М.
Published: (2014) -
ВПЛИВ ТРИМАНУ-1 НА ПРОЦЕС АСОЦІАТИВНОЇ АЗОТФІКСАЦІЇ ТА РОЗВИТОК АЗОТФІКСУВАЛЬНИХ БАКТЕРІЙ У КОРЕНЕВІЙ ЗОНІ ЯЧМЕНЮ
by: Волкогон , В.В., et al.
Published: (2008) -
СТИМУЛЮВАННЯ РОСТОВИХ ПРОЦЕСІВ ТА ПІДВИЩЕННЯ СТІЙКОСТІ ПРОТИ ХВОРОБ У ПРОРОСТКАХ ОЗИМОЇ ПШЕНИЦІ ПІД ВПЛИВОМ РЕГУЛЯТОРІВ РОСТУ ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ
by: Крючкова , Л.О., et al.
Published: (2007) -
ВПЛИВ СВІТЛА ТА ТЕМПЕРАТУРИ НА ПИТОМУ ШВИДКІСТЬ РОСТУ ДВОХ ВИДІВ ДІАТОМОВИХ ВОДОРОСТЕЙ PHAEODACTULUM TRICORNUTUM I NITZSCHIA SP. № 3
by: Шоман, Н. Ю., et al.
Published: (2023)