Надкернична , О., Міненок , С., Богуславський , Р., & Леонов , О. (2013). ОЦІНКА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ЗДАТНІСТю ДО ЗАбЕЗПЕчЕННЯ АСОЦІАТИВНОЇ АЗОТФІКСАЦІЇ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Chicago Style (17th ed.) CitationНадкернична , О.В., С.М Міненок , Р.Л Богуславський , and О.Ю Леонов. ОЦІНКА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ЗДАТНІСТю ДО ЗАбЕЗПЕчЕННЯ АСОЦІАТИВНОЇ АЗОТФІКСАЦІЇ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2013.
MLA (8th ed.) CitationНадкернична , О.В., et al. ОЦІНКА СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗА ЗДАТНІСТю ДО ЗАбЕЗПЕчЕННЯ АСОЦІАТИВНОЇ АЗОТФІКСАЦІЇ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2013.
Warning: These citations may not always be 100% accurate.