ЗБЕРЕЖЕНІСТЬ БАКТЕРІЙ РОДУ AZOTOBACTER НА НАСІННІ CUCUMIS SATIVUS L. ЗА ДІЇ РІЗНИХ ТЕМПЕРАТУР

The results of studies on the effect of temperature on the preservation of Azotobacter chroococcumM-70 and Azotobacter vinelandii M-X cells on the seeds of Cucumis sativus L. are presented. In threemonths, the number of bacterial cells on the seeds, which were kept at + 4°C, was significantly higher...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2018
Hauptverfasser: Білоконська, О. М., Козар, С. Ф., Євтушенко, Т. А., Усманова, Т. О.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2018
Online Zugang:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/22
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology