ЕКОНОМІЧНА ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОГУМІНУ В ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ ЯЧМЕНЮ ЯРОГО

The results of economical and energy efficiency studies of application of the microbial preparation Microgumin in the cultivation technologies of spring barley are presented. The influence of main factors on the formation of the efficiency indices was identified by the means of deterministic factor...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2011
Автори: Халеп , Ю.М., Волкогон , К.І.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2011
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/263
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology
Опис
Резюме:The results of economical and energy efficiency studies of application of the microbial preparation Microgumin in the cultivation technologies of spring barley are presented. The influence of main factors on the formation of the efficiency indices was identified by the means of deterministic factor analysis. The high efficiency of Microgumin application was ensured due to the priority growth rates of yield level as compared to the costs increase.