БІОЛОГІЧНА АКТИВНІСТЬ L-ФОРМ МІКОБАКТЕРІЙ ТУБЕРКУЛЬЛОЗУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ, ТРАНСФОРМОВАНИХ ЗА ВПЛИВУ АНТИБАКТЕРІАЛЬНИХ ПРЕПАРАТІВ

The sensitivity of Mycobacterium bovis, strain Vallee, №8 to the action of L-transformation of penicillin, lisozimum and their combinations was shown resulting in reduced pathogenic and sensibilizogenic properties of L-form of Mycobacterium bovis, strain Vallee in comparison with the bacterial form....

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Date:2011
Main Authors: Кравченко , Н.О., Дяченко , Г.М., Головач , О.В., Дмитрук , О.М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2011
Subjects:
Online Access:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/276
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Journal Title:Agriciltural microbiology

Institution

Agriciltural microbiology