БІОТЕХНОЛОГІЯ У КОРМОВИРОБНИЦТВІ: СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ
Thepapergeneralizesdataontheadvantagesofbacterialferments and possibilities of their practical application for fodders conservation and provides present-to-day situation on livestock sector in Ukraine supplement with them. The fact of extreme scarce assortment of such products on the domestic market...
Gespeichert in:
| Datum: | 2010 |
|---|---|
| Hauptverfasser: | Дяченко , Г.М., Кравченко , Н.О. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2010
|
| Schlagworte: | |
| Online Zugang: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/299 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Agriciltural microbiology |
Institution
Agriciltural microbiologyÄhnliche Einträge
-
БАКТЕРІАЛЬНІ ПРЕПАРАТИ ПРИ ЗАГОТІВЛІ СИЛОСУ
von: Курнаєв , О.М., et al.
Veröffentlicht: (2007) -
СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
von: Передерій, М.Г., et al.
Veröffentlicht: (2018) -
НОВИЙ БАКТЕРІАЛЬНИЙ ПРЕПАРАТ РИЗОБРАЗИН ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ВРОЖАЙНОСТІ ШОВКОВИЦІ
von: Гончар , Ю.О., et al.
Veröffentlicht: (2007) -
ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS
von: Передерій, М. Г., et al.
Veröffentlicht: (2019) -
МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
von: Кравченко, Н. О., et al.
Veröffentlicht: (2020)