ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ

The reduction of characteristics of virus infected pea plants (the heights, masses of the plants, contents of the chlorophyll in sheet, amount and masses of nodules, nitrodenase activities) and decrease of negative influence of virus at bacterization with Polymyxobacterin and Rhizogumin was establis...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Коломієць , Л.П., Дмитрук , О.О., Токмакова , Л.М., Близнюк , Н.М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2010
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/302
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology
id oai:ojs2.smic.in.ua:article-302
record_format ojs
spelling oai:ojs2.smic.in.ua:article-3022021-03-18T12:11:08Z THE INFLUENCE OF VIRUS INFECTION ON PEA PLANTS BY USING MICROBIAL PREPARATION RHIZOGUMIN AND POLYMYXOBAKTERIN ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ Коломієць , Л.П. Дмитрук , О.О. Токмакова , Л.М. Близнюк , Н.М. virus diseases, pea, Polymyxobacterin, Rhizogumin вірусні хвороби, горох, Поліміксобактерин, ризогумін The reduction of characteristics of virus infected pea plants (the heights, masses of the plants, contents of the chlorophyll in sheet, amount and masses of nodules, nitrodenase activities) and decrease of negative influence of virus at bacterization with Polymyxobacterin and Rhizogumin was established. Встановлено зниження показників (висоти, маси рослин, вмісту хлорофілу в листках, кількості і маси кореневих бульбочок, нітрогеназної активності) рослин гороху за вірусного ураження та зменшення негативного впливу вірусної інфекції за бактеризації ризогуміном і Поліміксобактерином. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2010-07-05 Article Article Рецензована стаття application/pdf https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/302 10.35868/1997-3004.11.146-158 Agriciltural microbiology; Vol 11 (2010): Agriciltural microbiology; 146-158 Сільськогосподарська мікробіологія; Том 11 (2010): Сільськогосподарська мікробіологія; 146-158 1997-3004 10.35868/1997-3004.11 uk https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/302/390 https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
institution Agriciltural microbiology
collection OJS
language Ukrainian
topic virus diseases
pea
Polymyxobacterin
Rhizogumin
вірусні хвороби
горох
Поліміксобактерин
ризогумін
spellingShingle virus diseases
pea
Polymyxobacterin
Rhizogumin
вірусні хвороби
горох
Поліміксобактерин
ризогумін
Коломієць , Л.П.
Дмитрук , О.О.
Токмакова , Л.М.
Близнюк , Н.М.
ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ
topic_facet virus diseases
pea
Polymyxobacterin
Rhizogumin
вірусні хвороби
горох
Поліміксобактерин
ризогумін
format Article
author Коломієць , Л.П.
Дмитрук , О.О.
Токмакова , Л.М.
Близнюк , Н.М.
author_facet Коломієць , Л.П.
Дмитрук , О.О.
Токмакова , Л.М.
Близнюк , Н.М.
author_sort Коломієць , Л.П.
title ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ
title_short ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ
title_full ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ
title_fullStr ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ
title_full_unstemmed ВПЛИВ ВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА РОСЛИНИ ГОРОХУ ЗА ВИКОРИСТАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ РИЗОГУМІНУ І ПОЛІМІКСОБАКТЕРИНУ
title_sort вплив вірусної інфекції на рослини гороху за використання мікробних препаратів ризогуміну і поліміксобактерину
title_alt THE INFLUENCE OF VIRUS INFECTION ON PEA PLANTS BY USING MICROBIAL PREPARATION RHIZOGUMIN AND POLYMYXOBAKTERIN
description The reduction of characteristics of virus infected pea plants (the heights, masses of the plants, contents of the chlorophyll in sheet, amount and masses of nodules, nitrodenase activities) and decrease of negative influence of virus at bacterization with Polymyxobacterin and Rhizogumin was established.
publisher Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
publishDate 2010
url https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/302
work_keys_str_mv AT kolomíêcʹlp theinfluenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT dmitrukoo theinfluenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT tokmakovalm theinfluenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT bliznûknm theinfluenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT kolomíêcʹlp vplivvírusnoíínfekcíínaroslinigorohuzavikoristannâmíkrobnihpreparatívrizogumínuípolímíksobakterinu
AT dmitrukoo vplivvírusnoíínfekcíínaroslinigorohuzavikoristannâmíkrobnihpreparatívrizogumínuípolímíksobakterinu
AT tokmakovalm vplivvírusnoíínfekcíínaroslinigorohuzavikoristannâmíkrobnihpreparatívrizogumínuípolímíksobakterinu
AT bliznûknm vplivvírusnoíínfekcíínaroslinigorohuzavikoristannâmíkrobnihpreparatívrizogumínuípolímíksobakterinu
AT kolomíêcʹlp influenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT dmitrukoo influenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT tokmakovalm influenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
AT bliznûknm influenceofvirusinfectiononpeaplantsbyusingmicrobialpreparationrhizoguminandpolymyxobakterin
first_indexed 2024-09-01T17:55:17Z
last_indexed 2024-09-01T17:55:17Z
_version_ 1809017279670648832