ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ ДЕНІТРИФІКАЦІЇ В АГРОЦЕНОЗАХ ЗА ВПЛИВУ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ ТА МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ

The paper shows the results of studies of denitrification activityin root zone of spring barley, maize and potato under the use of mineralfertilizers and microbial preparations. It was established that applicationof optimal for the plants growth and development doses of fertilizershad restrained the...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2010
Автори: Волкогон , В.В., Дімова , С.Б., Волкогон , К.І., Комок , М.С., Штанько , Н.П.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2010
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/306
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology