ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ
Thebacterizationofchickpeaseedswithstrainsofmicroorganisms – antagonists of phytopathogens Bacillus sp. 01-1 and Bacillus sp. 12501 had reduced the number of epiphytic fungi during six months storage of seeds and had positive influence on its sowing properties.
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2010
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/316 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Agriciltural microbiology |
Репозитарії
Agriciltural microbiologyid |
oai:ojs2.smic.in.ua:article-316 |
---|---|
record_format |
ojs |
spelling |
oai:ojs2.smic.in.ua:article-3162021-03-30T11:26:07Z THE INFLUENCE OF MICROORGANISMS– ANTAGONISTS OF PHYTOPATHOGENS ON THE EPIPHYTIC MICROFLORA AND SOWING PROPERTIES OF CHICKPEA SEEDS ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ Алексєєнко , Н.В. plants of chickpea, microorganisms–antagonists phytopathogensв, sowing properties нут, мікроорганізми – антагоністи фітопатогенів, посівні властивості Thebacterizationofchickpeaseedswithstrainsofmicroorganisms – antagonists of phytopathogens Bacillus sp. 01-1 and Bacillus sp. 12501 had reduced the number of epiphytic fungi during six months storage of seeds and had positive influence on its sowing properties. Бактеризація насіння нуту штамами мікроорганізмів – антагоністів фітопатогенів Bacillus sp. 01-1 та Bacillus sp. 12501 знижує чисельність грибів-епіфітів при його зберіганні протягом шести місяців і позитивно впливає на посівні властивості. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2010-02-10 Article Article Рецензована стаття application/pdf https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/316 10.35868/1997-3004.10.97-103 Agriciltural microbiology; Vol 10 (2010): Agriciltural microbiology; 97-103 Сільськогосподарська мікробіологія; Том 10 (2010): Сільськогосподарська мікробіологія; 97-103 1997-3004 10.35868/1997-3004.10 uk https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/316/401 https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ |
institution |
Agriciltural microbiology |
collection |
OJS |
language |
Ukrainian |
topic |
plants of chickpea microorganisms–antagonists phytopathogensв sowing properties нут мікроорганізми – антагоністи фітопатогенів посівні властивості |
spellingShingle |
plants of chickpea microorganisms–antagonists phytopathogensв sowing properties нут мікроорганізми – антагоністи фітопатогенів посівні властивості Алексєєнко , Н.В. ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ |
topic_facet |
plants of chickpea microorganisms–antagonists phytopathogensв sowing properties нут мікроорганізми – антагоністи фітопатогенів посівні властивості |
format |
Article |
author |
Алексєєнко , Н.В. |
author_facet |
Алексєєнко , Н.В. |
author_sort |
Алексєєнко , Н.В. |
title |
ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ |
title_short |
ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ |
title_full |
ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ |
title_fullStr |
ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ |
title_full_unstemmed |
ВПЛИВ МІКРООРГАНІЗМІВ – АНТАГОНІСТІВ ФІТОПАТОГЕНІВ НА ЕПІФІТНУ МІКРОФЛОРУ ТА ПОСІВНІ ВЛАСТИВОСТІ НАСІННЯ НУТУ |
title_sort |
вплив мікроорганізмів – антагоністів фітопатогенів на епіфітну мікрофлору та посівні властивості насіння нуту |
title_alt |
THE INFLUENCE OF MICROORGANISMS– ANTAGONISTS OF PHYTOPATHOGENS ON THE EPIPHYTIC MICROFLORA AND SOWING PROPERTIES OF CHICKPEA SEEDS |
description |
Thebacterizationofchickpeaseedswithstrainsofmicroorganisms – antagonists of phytopathogens Bacillus sp. 01-1 and Bacillus sp. 12501 had reduced the number of epiphytic fungi during six months storage of seeds and had positive influence on its sowing properties. |
publisher |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine |
publishDate |
2010 |
url |
https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/316 |
work_keys_str_mv |
AT aleksêênkonv theinfluenceofmicroorganismsantagonistsofphytopathogensontheepiphyticmicrofloraandsowingpropertiesofchickpeaseeds AT aleksêênkonv vplivmíkroorganízmívantagonístívfítopatogenívnaepífítnumíkroflorutaposívnívlastivostínasínnânutu AT aleksêênkonv influenceofmicroorganismsantagonistsofphytopathogensontheepiphyticmicrofloraandsowingpropertiesofchickpeaseeds |
first_indexed |
2024-09-01T17:55:21Z |
last_indexed |
2024-09-01T17:55:21Z |
_version_ |
1809017283718152192 |