ВЛАСТИВОСТІ ШТАМІВ МІКРООРГАНІЗМІВ LACTOBACILLUS PLANTARUM L5 І BACILLUS SUBTILIS B3 ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇХ ЗАСТОСУВАННЯ У ТВАРИННИЦТВІ
Cultural-morphological and physiology-biochemical properties of microorganisms Bacillus subtilis В3 and Lactobacillus plantarum L5 which can be used as a basis of preparations for increase of animal productivity and forages conservation were studied.
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | Сорока , В.І., Божок , Л.В., Дерев’янко , С.В., Дяченко , Г.М., Прокопенко , О.І., Агеєв , В.О. |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2010
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/319 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Agriciltural microbiology |
Репозитарії
Agriciltural microbiologyСхожі ресурси
-
КОНСЕРВУЮЧА ЗДАТНІСТЬ BACILLUS SUBTILIS ПРИ ЗАГОТІВЛІ ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
за авторством: Кравченко, Н. О., та інші
Опубліковано: (2017) -
СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
за авторством: Передерій, М.Г., та інші
Опубліковано: (2018) -
РОЛЬ ОБРОБКИ НАСІННЯ БОБОВИХ КУЛЬТУР БІОЛОГІЧНИМ ПРЕПАРАТОМ ЕПАА У ПІДВИЩЕННІ ІМУНІТЕТУ ТА ПРОДУКТИВНОСТІ РОСЛИН
за авторством: Воцелко , С.К., та інші
Опубліковано: (2007) -
ВПЛИВ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS НА СТАН І АКТИВНІСТЬ ФОТОСИНТЕТИЧНОГО АПАРАТУ РОСЛИН ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ (TRITICUM AESTIVUM L.)
за авторством: Гончар, А. М., та інші
Опубліковано: (2022) -
ВПЛИВ ПРОБІОТИКА БПС-44 НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ ОРГАНІЗМУ КОРОПА
за авторством: Агеєв , В.О., та інші
Опубліковано: (2006)