РОЛЬ ЛЕКТИНІВ БОБОВИХ РОСЛИН В АКТИВІЗАЦІЇ СИМБІОТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СПЕЦИФІЧНИХ РИЗОБІЙ ПРИ УТВОРЕННІ ТА ФУНКЦІОНУВАННІ СИМБІОЗУ

The effect of pea and soybean lectins on the symbiotic properties of nodule bacteria Rhizobium leguminosarum bv. viciae 240б and Bradyrhizobium japonicum 634б during the formation and functioning of symbiosis with pea (Pisum sativum L.) and soybean (Glycine max L. Merr.) plants respectively was inve...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2009
Автор: Кириченко , О.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2009
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/327
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology