МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ ТРАНСФОРМАЦІЇ РОСЛИННИХ РЕШТОК КУКУРУДЗИ ЗА ІНТРОДУКЦІЇ В АГРОЦЕНОЗИ МІКРООРГАНІЗМІВ-ДЕСТРУКТОРІВ ОРГАНІЧНОЇ РЕЧОВИНИ

Objective. Investigate the microbiological processes of transformation of plant residues in corn under introduction of microorganisms — producers of cellulase enzyme complexes in the agrocenoses, which play an important role in the biodegradation of fresh organic matter. Methods. Field, microbiologi...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2021
Автори: Токмакова, Л. М., Ларченко, І. В., Ковпак, П. В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2021
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/340
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозиторії

Agriciltural microbiology