ВПЛИВ ПРОБІОТИЧНИХ БАКТЕРІЙ НА СПРЯМОВАНІСТЬ ТА ІНТЕНСИВНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ЗА СИЛОСУВАННЯ ЗЕЛЕНОЇ МАСИ КУКУРУДЗИ

Objective. To study the influence of probiotic bacteria on the tendency and intensity of microbiological processes during ensilage of corn green crop. Methods. Microbiological. zootechnical, statistical. Results. The content of lactic acid in the silage obtained with two strains of Lactobacillus pla...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2021
Автори: Кравченко, Н. О., Дмитрук, О. М., Фурс, Н. М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2021
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/342
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology