СПОНТАННІ ЕНДОМІКОРИЗНІ СТРУКТУРИ У КОРЕНЯХ ЯЧМЕНЮ, ЛЬОНУ-ДОВГУНЦЮ І ГОРОХУ: КІЛЬКІСНИЙ ОБЛІК, ВИДІЛЕННЯ І ОЦІНКА ВПЛИВУ ШТУЧНОÏ МІКОРИЗАЦІÏ В УМОВАХ ЛАБОРАТОРНОÏ МОДЕЛІ
Quantitative assessment of mycotrophicity of grain (barley), technical (flax) and legume (peas) crops was carried out, data on positive impact of artificial mycorrhization of barley and peas with spontaneous AMF isolates were obtained in microvegetation experiment.
Збережено в:
Дата: | 2008 |
---|---|
Автори: | , , , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | Ukrainian |
Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2008
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/372 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Agriciltural microbiology |
Репозитарії
Agriciltural microbiologyРезюме: | Quantitative assessment of mycotrophicity of grain (barley), technical (flax) and legume (peas) crops was carried out, data on positive impact of artificial mycorrhization of barley and peas with spontaneous AMF isolates were obtained in microvegetation experiment. |
---|