СПОНТАННІ ЕНДОМІКОРИЗНІ СТРУКТУРИ У КОРЕНЯХ ЯЧМЕНЮ, ЛЬОНУ-ДОВГУНЦЮ І ГОРОХУ: КІЛЬКІСНИЙ ОБЛІК, ВИДІЛЕННЯ І ОЦІНКА ВПЛИВУ ШТУЧНОÏ МІКОРИЗАЦІÏ В УМОВАХ ЛАБОРАТОРНОÏ МОДЕЛІ

Quantitative assessment of mycotrophicity of grain (barley), technical (flax) and legume (peas) crops was carried out, data on positive impact of artificial mycorrhization of barley and peas with spontaneous AMF isolates were obtained in microvegetation experiment.

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2008
Автори: Алещенкова , З.М., Суховіцкая , Л.А., Сафронова , Г.В., Мельнікова , Н.В., Корольонок , Н.В.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2008
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/372
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology
Опис
Резюме:Quantitative assessment of mycotrophicity of grain (barley), technical (flax) and legume (peas) crops was carried out, data on positive impact of artificial mycorrhization of barley and peas with spontaneous AMF isolates were obtained in microvegetation experiment.