ВПЛИВ ЛЕКТИНУ КАРТОПЛІ НА РОСТОВУ АКТИВНІСТЬ ДІАЗОТРОФІВ

It are presented the results of the research of рotato lectin effect onto the growth activity of bacteria Azotobacter and Azospirillum genera. Dependence of growth of microorganisms on its content in the nutrient medium containing of it at the level of 0,2–20 mсg/ml was studied. It have been establi...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Видавець:Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
Дата:2008
Автори: Жеребор , Т.А., Козар , С.Ф., Усманова , Т.О.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2008
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/402
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!

Репозиторії

Agriciltural microbiology