Кравченко, Н. О., & Передерій, М. Г. (2017). АНТАГОНІСТИЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ BACILLUS SUBTILIS, ПЕРСПЕКТИВНИХ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНСЕРВАНТІВ ВОЛОГОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Кравченко, Н. О., та М. Г Передерій. АНТАГОНІСТИЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ BACILLUS SUBTILIS, ПЕРСПЕКТИВНИХ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНСЕРВАНТІВ ВОЛОГОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2017.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Кравченко, Н. О., та М. Г Передерій. АНТАГОНІСТИЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ BACILLUS SUBTILIS, ПЕРСПЕКТИВНИХ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНСЕРВАНТІВ ВОЛОГОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2017.