2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-48%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-48%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
АНТАГОНІСТИЧНА АКТИВНІСТЬ ШТАМІВ BACILLUS SUBTILIS, ПЕРСПЕКТИВНИХ ДЛЯ СТВОРЕННЯ КОНСЕРВАНТІВ ВОЛОГОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
Antagonistic activity of Bacillus subtilis strains, perspective components for creation of rolled highmoisture corn preservatives was investigated. Investigated B. subtilis strains showed antagonistic activityagainst pathogenic and conditionally-pathogenic microorganisms. Test-cultures of Escherichi...
Saved in:
Main Authors: | Кравченко, Н. О., Передерій, М. Г. |
---|---|
Format: | Article |
Language: | Ukrainian |
Published: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2017
|
Online Access: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/48 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-48%22&qt=morelikethis
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&rows=40&rows=5&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-48%22&qt=morelikethis
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-21T07:17:23-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response
Similar Items
-
КОНСЕРВУЮЧА ЗДАТНІСТЬ BACILLUS SUBTILIS ПРИ ЗАГОТІВЛІ ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
by: Кравченко, Н. О., et al.
Published: (2017) -
МІКРОБІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ПЛЮЩЕНОГО ВОЛОГОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ШТАМАМИ ПРОБІОТИЧНИХ МІКРООРГАНІЗМІВ
by: Кравченко, Н. О., et al.
Published: (2020) -
ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS
by: Передерій, М. Г., et al.
Published: (2019) -
СПРЯМОВАНІСТЬ МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У КОНСЕРВОВАНОМУ ПЛЮЩЕНОМУ ЗЕРНІ КУКУРУДЗИ ЗА ВПЛИВУ БАКТЕРІЙ BACILLUS SUBTILIS
by: Передерій, М.Г., et al.
Published: (2018) -
АНТАГОНІСТИЧНА АКТИВНІСТЬ НОВОГО ШТАМУ TRICHODERMA VIRIDE ТА ЙОГО ВПЛИВ НА УГРУПОВАННЯ МІКРОМІЦЕТІВ КОРЕНЕВОЇ ЗОНИ РОСЛИН КУКУРУДЗИ
by: Копилов, Є. П., et al.
Published: (2020)