МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПРОЦЕСИ У СІНАЖІ З ЛЮЦЕРНИ ЗА ІНОКУЛЯЦІЇ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ

Objective. To characterize the effect of lactic acid bacteria (LAB) on the quantitative and qualitative composition of the groups of microorganisms in the lucerne haylage after their introduction. Methods. Microbiological (cultivation of microorganisms on various media, determination of their viabil...

Повний опис

Збережено в:
Бібліографічні деталі
Дата:2023
Автори: Кравченко, Н. О., Дмитрук, О. М.
Формат: Стаття
Мова:Ukrainian
Опубліковано: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2023
Теми:
Онлайн доступ:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/518
Теги: Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
Назва журналу:Agriciltural microbiology

Репозитарії

Agriciltural microbiology