APA (7th ed.) Citation

Передерій, М. Г., Кравченко, Н. О., Божок, Л. В., & Дмитрук, О. М. (2019). ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.

Chicago Style (17th ed.) Citation

Передерій, М. Г., Н. О Кравченко, Л. В Божок, and О. М Дмитрук. ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2019.

MLA (8th ed.) Citation

Передерій, М. Г., et al. ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2019.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.