Передерій, М. Г., Кравченко, Н. О., Божок, Л. В., & Дмитрук, О. М. (2019). ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Передерій, М. Г., Н. О Кравченко, Л. В Божок, та О. М Дмитрук. ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2019.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Передерій, М. Г., et al. ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2019.