Передерій, М. Г., Кравченко, Н. О., Божок, Л. В., & Дмитрук, О. М. (2019). ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine.
Chicago Style (17th ed.) CitationПередерій, М. Г., Н. О Кравченко, Л. В Божок, and О. М Дмитрук. ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2019.
MLA (8th ed.) CitationПередерій, М. Г., et al. ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS. Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine, 2019.