2025-02-22T09:37:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: Query fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-62%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:37:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: => GET http://localhost:8983/solr/biblio/select?fl=%2A&wt=json&json.nl=arrarr&q=id%3A%22oai%3Aojs2.smic.in.ua%3Aarticle-62%22&qt=morelikethis&rows=5
2025-02-22T09:37:52-05:00 DEBUG: VuFindSearch\Backend\Solr\Connector: <= 200 OK
2025-02-22T09:37:52-05:00 DEBUG: Deserialized SOLR response

ЯКІСТЬ ТА АЕРОБНА СТАБІЛЬНІСТЬ ФЕРМЕНТОВАНОГО ПЛЮЩЕНОГО ЗЕРНА КУКУРУДЗИ ЗА СУМІСНОЇ ІНТРОДУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ ТА ПРЕДСТАВНИКІВ BACILLUS SUBTILIS

Objective. To find out the effect of combined introduction of probiotic strains of lactic acid bac-teria and Bacillus subtilis on the quality and aerobic stability of fermented rolled corn grain. Methods. Microbiological, zootechnical. Results. According to the results of organoleptic analysis, pres...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Передерій, М. Г., Кравченко, Н. О., Божок, Л. В., Дмитрук, О. М.
Format: Article
Language:Ukrainian
Published: Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine 2019
Subjects:
Online Access:https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/62
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!