ВПЛИВ ПОЛІСАХАРИДНО-БІЛКОВОГО КОМПЛЕКСУ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ БАКТЕРИЗАЦІЇ СОЇ РИЗОГУМІНОМ
Objective. Study the effect of the polysaccharide-protein complex on the efficiency of the use of the microbial preparation Ryzohumin for presowing and early bacterization of soybean seeds. Methods. Field experiment, microbiological, gas chromatography, mathematical statistics methods. Results. The...
Збережено в:
Дата: | 2019 |
---|---|
Автори: | , , |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
Institute of Agrocultural Microbiology and Agro-industrial Manufacture of NAAS of Ukraine
2019
|
Теми: | |
Онлайн доступ: | https://smic.in.ua/index.php/journal/article/view/68 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Agriciltural microbiology |