ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ТА КРИТЕРІЇ ПІДВИЩЕННЯ ЗАГАЛЬНОЇ ЕФЕКТИВНОСТІ АВТОНОМНОГО ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ - Шидловський , А.К.; Павлов, В.Б.; Третяк , М.В. (Інститут електродинаміки НАН України, Київ, 2012)
У роботі розглянуто основні напрямки та критерії підвищення загальної ефективності автономного транспорту. Показано, що одним з основных напрямків збільшення міжзарядного пробігу автономного електротранспорту та підвищення ефективності його експлуатації є оптимізація ККД системи енергоживлення із застосуванням досконалих методів керування силовими напівпровідниковими перетворювачами. Бібл. 5.