Інформаційні засоби для прогнозування розвитку енергетичних технологій - Shraiber O.A. (General Energy Institute of the National Academy of Sciences of Ukraine, 2011)
Дається стислий опис створених в Інституті загальної енергетики НАН України інформаційних засобів (інформаційних систем і баз даних) для прогнозування розвитку технологій вугільної промисловості та виробництва електричної та теплової енергії.