Оцінка вразливості та можливі шляхи адаптації енергетичного сектора України до зміни клімату - Ivanenko N.P.; Sas D.P. (General Energy Institute of the National Academy of Sciences of Ukraine, 2011)
Проаналізовано вплив потенційної зміни клімату на стан і розвиток паливно-енергетичного комплексу України. проведено оцінку можливих наслідків і окреслено шляхи адаптації енергетичного сектора до зміни клімату.