The Prime Cost in the System of Milk Production Competitiveness Factors
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автор: | S. H. Moroz |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Regional Economy |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000417701 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Methodical Approaches to the Evaluation of the Competition Level of the Milk and Milk Products of Ukraine
за авторством: O. V. Popko
Опубліковано: (2020) -
Modern Approaches to Formation of Competitiveness of Products of the Meat and Milk Stock-breeding
за авторством: I. V. Lozynska
Опубліковано: (2014) -
Consumer Motivations for Dairy Products and Growing Competitiveness of the Milk Processing Industry
за авторством: D. V. Pavlovskyi
Опубліковано: (2014) -
An algoritm for estimating the components of the competitiveness of the milk processing enterprises
за авторством: T. M. Hamma, та інші
Опубліковано: (2012) -
Improving the enterprises competitiveness by optimizing production costs
за авторством: Yu. K. Vasylkova
Опубліковано: (2017)