Tasks of Saccharomyces boulardii probiotics cryopreservation
Збережено в:
| Дата: | 2010 |
|---|---|
| Автори: | O. M. Babinets, T. M. Gurina, A. L. Kiriljuk |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2010
|
| Назва видання: | Problems of cryobiology and cryomedicine |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000556316 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Comparative Study of Influence of Cryopreservation Regimens on Free and Immobilized Cells of Saccharomyces boulardii Probiotic
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2012) -
Adsorption of methylene blue and Saccharomyces boulardii cells with differently based enterosorbents
за авторством: O. M. Babinets, та інші
Опубліковано: (2009) -
Biological Properties of Cryopreserved Probiotics Immobilized on Enterosorbents
за авторством: I. P. Vysekantsev, та інші
Опубліковано: (2012) -
Post-thaw preservation of anti-microbial Lactobacillus rhamnosus and Saccharomyces boulardii metabolite complexes
за авторством: Yu. Isaienko
Опубліковано: (2020) -
Cryopreservation of probiotic microorganisms
за авторством: G. I. Novik, та інші
Опубліковано: (2008)