Lectins and their role in formation and functioning of legume-rhizobial symbiosis
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | Ya. Kots, S. M. Malichenko, P. M. Mamenko, M. V. Volkogon, L. M. Mykhalkiv |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000682904 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Nitrate reductase and its role in legume-rhizobia symbiosis
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2019) -
Regulation of legume-rhizobial symbiosis: molecular genetic aspects and participation of reactive oxygen species
за авторством: T. P. Mamenko
Опубліковано: (2021) -
Legume-rhizobium symbiosis proteomics: achievements and perspectives
за авторством: Yu. Yu. Kondratiuk, та інші
Опубліковано: (2015) -
Phytohormonal regulation of legume-rhizobium symbiosis
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2019) -
Lectin activity in plant organs at symbiosis formation of alfalfa with Sinorhizobium meliloti under different water conditions
за авторством: L. M. Mykhalkiv
Опубліковано: (2013)