The elaboration of system of complex use of microbial preparations in the chickpea cultivation agrotechnology
Збережено в:
| Дата: | 2010 |
|---|---|
| Автори: | M. M. Lisovyi, O. L. Parkhomenko, S. V. Didovych, Yu. Parkhomenko, V. M. Chaika |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2010
|
| Назва видання: | Agricultural microbiology |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000685520 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Economic and energy efficiency of microbial preparations at cultivation of yellow lupine on the background of viral infection
за авторством: O. V. Pyrih, та інші
Опубліковано: (2015) -
Biological activity of complex preparations of microbial origin
за авторством: T. O. Bova, та інші
Опубліковано: (2012) -
Complex microbial preparations. The application in agricultural practice
за авторством: S. S. Murodova, та інші
Опубліковано: (2014) -
The efficiency of new preparation STAR-t on the basis of Bacillus thuringiensis strains against miners
за авторством: O. L. Parkhomenko, та інші
Опубліковано: (2011) -
Peculiarities of corn growing under the influence of microbial preparations,fertilization and soil cultivation in the northern Steppes of Ukraine
за авторством: O. M. Hryhorieva
Опубліковано: (2013)