The influence of the microwave processing and inoculation with Diazofit of wheats spring seeds on sowing quality, root rots spread and productivity of culture
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | O. P. Tymoshenko, H. V. Khomenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000685522 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Nitrogen-fixing bacteria of spring wheat root zone
за авторством: O. V. Nadkernychna, та інші
Опубліковано: (2013) -
Forming soybean productivity upon seed pre-treatment with fungicides Standak Top and Fever and inoculation with rhizobia on the day of sowing
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2021) -
Peculiarities of seed germination and seedling growth of Scots pine trees with different root rot resistance
за авторством: I. M. Ustskyi, та інші
Опубліковано: (2019) -
The content of metabolites in soybean roots after inoculation seeds of Bradyrhizobium japonicum and treatment with fungicide preparations
за авторством: Ya. Kots, та інші
Опубліковано: (2022) -
Sowing quality of Asparagus officinalis L. hybrid seeds after low-temperature and hydrothermal treatment
за авторством: O. V. Lialiuk, та інші
Опубліковано: (2020)