Biotechnology in forage production: conditions and development prospects
Збережено в:
Дата: | 2010 |
---|---|
Автори: | H. M. Diachenko, N. O. Kravchenko |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2010
|
Назва видання: | Agricultural microbiology |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000685523 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strengthen of forage base by cultures sowing in addition
за авторством: H. I. Demydas
Опубліковано: (2003) -
Details of classification and introduction of forage plants into the culture
за авторством: D. B. Rakhmetov
Опубліковано: (1999) -
Antioxidant activity of seed extracts of selected forage plants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Bacterial acyl homoserine lactones in plant priming biotechnology: achievements and prospects of use in agricultural production
за авторством: L. M. Babenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Excavations and lifting in 2008 forage of ship of Kazaks type by 1736-1739
за авторством: V. V. Nefedov
Опубліковано: (2009)