Biotechnology in forage production: conditions and development prospects
Збережено в:
| Дата: | 2010 |
|---|---|
| Автори: | H. M. Diachenko, N. O. Kravchenko |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | English |
| Опубліковано: |
2010
|
| Назва видання: | Agricultural microbiology |
| Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000685523 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Strengthen of forage base by cultures sowing in addition
за авторством: H. I. Demydas
Опубліковано: (2003) -
Details of classification and introduction of forage plants into the culture
за авторством: D. B. Rakhmetov
Опубліковано: (1999) -
Antioxidant activity of seed extracts of selected forage plants
за авторством: O. M. Vergun, та інші
Опубліковано: (2019) -
Bacterial acyl homoserine lactones in plant priming biotechnology: achievements and prospects of use in agricultural production
за авторством: L. M. Babenko, та інші
Опубліковано: (2016) -
Optimization model feed efficiency through the introduction of innovative forage crops
за авторством: I. F. Hrabchuk
Опубліковано: (2013)