Grape phenols: structure, antioxidant activity applications
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | V. A. Baraboj |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2009
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064358 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Dynamics of the phenolic constituents and antioxidant activity in submerged cultures of Xylaria species
за авторством: A. R. Atamanchuk, та інші
Опубліковано: (2023) -
Total Phenolic and Flavonoid Content, Antioxidant Activity of Talaromyces funiculosus Strains
за авторством: S. O. Syrchin, та інші
Опубліковано: (2020) -
Application of vacuum infiltration in cryopreservation of isolated grape buds
за авторством: A. I. Prystalov, та інші
Опубліковано: (2021) -
Soybean isoflavones: biological activity and application
за авторством: V. A. Baraboj
Опубліковано: (2009) -
A quantum-chemical study on the antioxidant properties of natural phenolic compounds
за авторством: O. O. Kazakova
Опубліковано: (2016)