Soybean isoflavones: biological activity and application
Збережено в:
Дата: | 2009 |
---|---|
Автор: | V. A. Baraboj |
Формат: | Стаття |
Мова: | English |
Опубліковано: |
2009
|
Назва видання: | Biotechnologia Acta |
Онлайн доступ: | http://jnas.nbuv.gov.ua/article/UJRN-0000064372 |
Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
Назва журналу: | Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNAS |
Репозитарії
Library portal of National Academy of Sciences of Ukraine | LibNASСхожі ресурси
-
Plant isoflavones: biosynhtesis, detection and biological properties
за авторством: V. D. Naumenko, та інші
Опубліковано: (2013) -
Analysis of protein complex and isoflavones content of the soybean and chickpea seed in the connection of food direction breeding
за авторством: O. O. Molodchenkova, та інші
Опубліковано: (2017) -
Methylation of exogenous promoters regulates soybean isoflavone synthase (GmIFS) transgene in T0 transgenic wheat (Triticum aestivum)
за авторством: M. M. Elseehy, та інші
Опубліковано: (2020) -
Efficient preparative synthesis of isoflavones with the amide function
за авторством: V. S. Moskvina, та інші
Опубліковано: (2015) -
Fluorescence behavior of isoflavones: pH-dependent effects
за авторством: Lvovska, M.I., та інші
Опубліковано: (2005)